lirik Man Paman Popok Beruk Keli

Man Paman Sing Ngguyang Jaran
Nopo Wau Wonten Popok Beruk Keli
Popoke Limaran Nggih Sulaman Beruke Cengkir Gading Kir Ukiran?

[waduh nduk ora eruh aku, neng coba takono paman kae sing ngguyang kebo, coba…]

Man Paman Sing Ngguyang Kebo
Nopo Wau Wonten Popok Beruk Keli
Popoke Limaran Nggih Sulaman Beruke Cengkir Gading Kir Ukiran?

[waduh waduuuh aku ra ngerti yo nduk, coba takono karo paman sing ngguyang sapi…]

Man Paman Sing Ngguyang Sapi
Nopo Wau Wonten Popok Beruk Keli
Popoke Limaran Nggih Sulaman Beruke Cengkir Gading Kir Ukiran?

[waduh ora ngerti nduk, tenan aku ra ngerti coba takono kae karo nini nini sing mususi kae..]

Ni Nini Sing Mususi
Nopo Wau Wonten Popok Beruk Keli
Popoke Limaran Nggih Sulaman Beruke Cengkir Gading Kir Ukiran?

[Ohhh ono nduk..ono, iki lho…neng syarate opo kowe gelem dipek anak karo kaki buto?]

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama