Lirik dan Cords Banyu langit Didi Kempot

-Intro-

-Verse-
Sworo angin
angin sing ngreridu ati
Ngelingake
sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis
ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo ngalemo ning aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
sing Dmono duwur kayangan
Watu gede
kelingan mendunge udan
Telesono
atine wong sing kasmaran
Setio janji
seprene tansah kelingan

 

-Chorus-
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu suaramu
ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran
Wonosari Yogyakarta

-Interlude-

-Chorus 2-
Janjine lungane ra
nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
ra nganti sore
Janjine lunga ra
nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
sak tekane

-Verse 2-
Udan grimis
telesono klambi iki
Jroning dodo
ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
gedene nggonku nresnani
Nganti kapan
aku ora biso lali

-Chorus 3-
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu suaramu
ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran
wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra
nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
ra nganti sore
Janjine lunga ra
nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
sak tekane

-Outro-

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama