Lirik dan Cords Awu merapi Didi Kempot

-Intro-


-Verse-
…Nengendi Kudu Lungo
…Naliko Putihe Awu tibo
Tilas Lakumu Soyo ora Ketoro…
…Nengendi kudu Mlaku
Nuruti kareping Atiku
…Tak gegem gegayuhan Lan impenku
Senajan Cabot sikilku tak Nggo Lumaku

-Interlude-


-Chorus-
…Mawa sing abang ing Pucuk Merapi
Udan awu seprene sing dadi Seksi….
…Setu pahing sing dadi Pangeling eling
Eling sliramu naliko tak Sanding
Uwis sewindu aku nggoleki Sliramu
Rino wengi…ora Ketemu…
nengendi papan lan Dunungmu
Yen ketemu Ebo bungahing Atiku..

-Intrtlude-


-Verse-
…Nengendi kudu Mlaku
Nuruti kareping Atiku
…Tak gegem gegayuhan Lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo Lumaku

-Interlude-


-Chorus-
…Mawa sing abang ing Pucuk Merapi
Udan awu seprene sing dadi Seksi….
…Setu pahing sing dadi Pangeling eling
Eling sliramu naliko tak Sanding
Uwis sewindu aku nggoleki Sliramu
Rino wengi…ora Ketemu…
nengendi papan lan Dunungmu
Yen ketemu Ebo bungahing Atiku..

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama