Lirik dan Cords Aku dudu raja Didi Kempot

-Intro-

-Verse-

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso
Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Biso mangan wae aku uwis trimo
Nanging ati iki isih nduwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondho

-Interlude-

-Chorus-
Pupus godhong gedhang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Biting pringe garing
Mbok apusi awakku yo nganti gering

-Interlude-

-Chorus-
Klaras godhong gedhang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
TiwGas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

 

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama